POKET kártya Puhakötésű bérlethez- 1500 Ft

POKET kártya Puhakötésű bérlethez- 1500 Ft

Ezt a kártyát válaszd, ha Puhakötésű bérletet szeretnél vásárolni! Legyen POKET-bérleted, és mi elhalmozunk mindennel, amit a POKET adni tud. Fizess POKET kártyával a bankkártyád helyett. Havi előfizetéseddel nincs más dolgod, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt POKET kártyáddal kifizetni. Puhakötésű bérlet esetén pedig minden 13. könyvet ajándékba adunk! Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk! Kérjük, az előfizetésed megkötéséhez a vásárlás után ne felejtsd el kártyádat regisztrálni az oldalon! A kártya ára 1500 Ft, ami teljes egészében levásárolható az automatáknál és online.

1500 Ft

POKET kártya Puhakötésű bérlethez- 1500 Ft

POKET kártya Keménytáblás bérlethez - 2490 Ft

POKET kártya Keménytáblás bérlethez - 2490 Ft

Ezt a kártyát válaszd, ha Keménytáblás bérletet szeretnél vásárolni! Legyen POKET-bérleted, és mi elhalmozunk mindennel, amit a POKET adni tud. Fizess POKET kártyával a bankkártyád helyett. Havi előfizetéseddel nincs más dolgod, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt POKET kártyáddal kifizetni. Keménykötésű bérlet esetén pedig minden 10. könyvet ajándékba adunk! Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk! Kérjük, az előfizetésed megkötéséhez a vásárlás után ne felejtsd el kártyádat regisztrálni az oldalon! A kártya ára 2490 Ft, amelyből 1500 Ft levásárolható az automatáknál és online.

2490 Ft

POKET kártya Keménytáblás bérlethez - 2490 Ft

POKET feltöltőkártya - 3000 Ft

POKET feltöltőkártya - 3000 Ft

Ajándékot keresel, de nem tudod, melyik címet válaszd? Nem szeretnéd megfosztani szerettedet a könyvautomata élményétől? Magadnak keresel valami meglepetést, hogy állandóan ott legyen nálad az olvasás lehetősége? Rendelj POKET feltöltőkártyát, amit később akár újratölthetsz vagy kártyád regisztrálásával „Puhakötésű” vagy „Keménytáblás” bérletesünkké is válhatsz. Köszönjük, hogy a kártya megrendelésével segíted missziónkat a mindennapi irodalomért és az egymásra figyelő közösségek kialakításáért. A kártya ára 3000 Ft, amely teljes egészében levásárolható az automatáknál és online.

3000 Ft

POKET feltöltőkártya - 3000 Ft

POKET feltöltőkártya - 6000 Ft

POKET feltöltőkártya - 6000 Ft

Ajándékot keresel, de nem tudod, melyik címet válaszd? Nem szeretnéd megfosztani szerettedet a könyvautomata élményétől? Magadnak keresel valami meglepetést, hogy állandóan ott legyen nálad az olvasás lehetősége? Rendelj POKET feltöltőkártyát, amit később akár újratölthetsz vagy kártyád regisztrálásával „Puhakötésű” vagy „Keménytáblás” bérletesünkké is válhatsz. Köszönjük, hogy a kártya megrendelésével segíted missziónkat a mindennapi irodalomért és az egymásra figyelő közösségek kialakításáért. A kártya ára 6000 Ft, amely teljes egészében levásárolható az automatáknál és online.

6000 Ft

POKET feltöltőkártya - 6000 Ft

POKET feltöltőkártya - 9000 Ft

POKET feltöltőkártya - 9000 Ft

Ajándékot keresel, de nem tudod, melyik címet válaszd? Nem szeretnéd megfosztani szerettedet a könyvautomata élményétől? Magadnak keresel valami meglepetést, hogy állandóan ott legyen nálad az olvasás lehetősége? Rendelj POKET feltöltőkártyát, amit később akár újratölthetsz vagy kártyád regisztrálásával „Puhakötésű” vagy „Keménytáblás” bérletesünkké is válhatsz. Köszönjük, hogy a kártya megrendelésével segíted missziónkat a mindennapi irodalomért és az egymásra figyelő közösségek kialakításáért. A kártya ára 9000 Ft, amely teljes egészében levásárolható az automatáknál és online.

9000 Ft

POKET feltöltőkártya - 9000 Ft

POKET feltöltőkártya - 18000 Ft

POKET feltöltőkártya - 18000 Ft

Ajándékot keresel, de nem tudod, melyik címet válaszd? Nem szeretnéd megfosztani szerettedet a könyvautomata élményétől? Magadnak keresel valami meglepetést, hogy állandóan ott legyen nálad az olvasás lehetősége? Rendelj POKET feltöltőkártyát, amit később akár újratölthetsz vagy kártyád regisztrálásával „Puhakötésű” vagy „Keménytáblás” bérletesünkké is válhatsz. Köszönjük, hogy a kártya megrendelésével segíted missziónkat a mindennapi irodalomért és az egymásra figyelő közösségek kialakításáért. A kártya ára 18000 Ft, amely teljes egészében levásárolható az automatáknál és online.

18000 Ft

POKET feltöltőkártya - 18000 Ft

Ne maradjon le semmiről

Kapcsolat, impresszum

+36 20 33 88 148
Amennyiben az ügyfélszolgálat foglalt vagy nem jelentkezik, kérlek írj e-mailt vagy üzenetet!
poket@poketonline.hu
Forgalmazó:
POKET Nonprofit Kft.
Székhely:
2900 Komárom Arany János u. 63
Adószám:
26319205-211
Postacím:
POKET 2900 Komárom Arany János u. 63
Cégjegyzékszám:
11 – 09 – 026099