POKET Hűségprogram
ÚJ, POKET HŰSÉGPROGRAM:
SEGÍTSD EGYBEN TARTANI A KÖZÖSSÉGET. LEGYÉL ELKÖTELEZETT TAGUNK ÉS KERÜLJÖN HOZZÁD MINDEN HÓNAPBAN A LEGÚJABB POKET!
A POKET legnagyobb értéke a Közösség. Értetek csináljuk és miattatok tudunk fennmaradni. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy állandó kapcsolatban lehetünk veletek és időről időre megerősítetek bennünket abban, hogy van értelme a küzdelmeinknek az irodalomért és az egymásra figyelésért.
A POKET most újabb mérföldkőhöz érkezett, ahol szövetségünket szeretnénk szorosabbá tenni veletek, ezért elindítjuk a hűségprogramunkat, ahol rengeteg esemény, kedvezmény, ajándék és exluzív elérés vár a Közösség tagjaira.
A program alapja egy telefonszámhoz rendelt profil. A profilod egyenlegéhez minden hónapban hozzáadjuk majd a megfelelő POKET értékét, valamint megadott időközönként ingyenes feltöltéseket is kapsz majd. Részletekért olvass tovább, vágjunk bele!
A POKET HŰSÉGPROGRAM MŰKÖDÉSE:
 1. REGISZTRÁLJ A WWW.POKETONLINE.HU WEBOLDALON.
 2. Erősítsd meg a telefonszámodat
 3. ÜDVÖZLÜNK A #POKETKÖZÖSSÉGBEN! KÖSZÖNJÜK, HOGY ELKÖTELEZETTSÉGEDDEL TÁMOGATOD MISSZIÓNKAT AZ IRODALOMÉRT ÉS AZ EGYMÁSRA FIGYELŐ MINDENNAPOKÉRT.
BÉRLET
Legyen POKET-bérleted, és mi elhalmozunk mindennel, amit a POKET adni tud. Fizess POKET egyenlegeddel a bankkártyád helyett.
Havi előfizetéseddel nincs más dolgod, mint az automatában vagy online kiválasztani egy tetszőleges kötetet és azt POKET egyenlegeddel rendezni.
Megadott időközönként pedig ajándék krediteket is jóváírunk neked, amellyel ingyen is hozzájuthatsz majd a legújabb kötetekhez. Legyél a bérletesünk, legyél rendszeres olvasó és ezzel segíts, hogy mi is biztos alapokon működhessünk!
 • 12 havi előfizetés után a 13. könyvet ajándékba adjuk!
 • Rendszeres értesítés (tájékoztató e-mail) a hűségprogrammal kapcsolatos aktualitásokról, csak tagoknak szóló ajánlatokról, kedvezményekről, érdekességekről
 • Eseti kedvezményes vásárlási lehetőség
 • Előzetes értesítés és regisztrációs lehetőség a POKET rendezvényeire
 • Csak tagoknak szóló, exkluzív tartalmak
 • A tagok között minden évben kisorsolunk néhány különleges, dedikált Poketet
VÁSÁRLÁS AUTOMATÁBÓL
POKET automatáknál továbbra is rendelkezésre áll a bankkártyás fizetés, azonban, ha POKET egyenlegedet szeretnéd használni, akkor a korábbi kártya helyett, a telefonodra lesz szükség.
 1. Töltsd le a Monyx Wallet alkalmazást:
 2. Add meg a telefonszámodat, amit korábban a regisztrációd után megerősítettél
 3. Automatánál való fizetésnél olvasd be a megjelenő QR kódot
POKET EGYENLEGFELTÖLTÉS
POKET egyenlegedet lehetőséged van - akár előfizetésed mellett is – egyszeri összeggel feltölteni, melyhez csak be kell jelentkezned.